Kemi plugg.


DM GULD!


bild från förra året.

DM 2009 slutade med ett guld!
  Vi var värda det efter helgens alla matcher där vi vann varenda match med många bollar, för det brukar vi inte göra. Vi spelar alltid jämt mot kiruna, men nu vann vi med 8 respektive 12 bollar!
Det var var hellt enkelt våran tur att vinna efter förlusten i lilla vm finalen. Nu är vi direktkvalivicerade till Norrlandmästerskapen i härnösand, april.

Resultaten från helgen:
Bodens BK - Strömnäs 16-13
Bodens BK - Kiruna HK 25-13
Bodens BK - Malmbergets AIF 22-10
FINAL:
Bodens BK - Kiruna HK 19-11


DM 2009

Åker nu, kommer hem på söndag!

morgondagen.

Imorn är det skola från 8.30-13.20, några från klassen kommer göra nationella engelska - muntligt, men det är inte bestämt vilka som ska göra det än, det får vi se imorn. Efter skolan blir det att åka hem och packa det sista, och sen sätta sig på tåget till Kiruna. Ska spela DM i Svappavara. Jag kan inte se en ända anledning till att man stoppar DM 4 mil utanför Kiruna, där det bara bor ett fåtal människor. Varför inte annordna DM i Boden, Piteå eller Kiruna? Ja, det är en gåta som är klurig.

Efter Lilla VM silvret så är man rikigt taggad på en revansh, och vinna Guld. Vi får se hur det går, lycka oss till :)

DM Silver!

Spelat DM hela helgen med F94, blev ett silver - Bra jobbat!
Imorn åker vi till Svappavara utan för Kiruna med F93 och spelar DM, vi ska vinna!







17km skidåkning



paus, amanda och lisa

sista kilometrarna

tappra skidåkare

elin och jag.

skidåkning.

Skidåkningen gick bättre än väntat. Från början var det tänkt att jag, amanda, elin, lisa, fanny, magnus och alan skulle åka tillsammans. Men efter cirka 10min så tappade vi både fanny och alan! Det hela hände för att alan kom på efterstjälke, och då skulle vi vänta på han, och då åkte fanny iväg, och sen kom aldrig Alan rikigt ikapp, och så gick det till när gruppen på 7 personer krympte till 5. Ett tag åkte vi även med jonathan, henrik och albert, men dom åkte ifrån oss när vi tog en liten paus. Nu sparar jag det roligaste till sist, vem vann rammlingsligan

Mest gjorta vurpor i backen!
1. Amanda - ca 6-8 vurpor
2. Jag och lisa - 3 vurpor
3. Elin - 2 vurpor
4. Magnus - 1 vurpa


Efter att jag hade ramlat första gången, en framåtvolt (?) i en nedförsbacke, så trodde jag till 99% att jag hade brutit något, men så var inte fallet. Efter ett tag kunde jag ställa mig upp och åka någorlunda bra igen. Elin däremot fick stora skrapsår efter att hon hade ramlat, och amanda blödde från läppen. Annars så var alla helt okej.

Efter att vi hade åkt klart åkte vi till skolan och åt mat, sen så stanna vi kvar ett tag på skolan, var i elev och satt ute och solade & tog lite kort. På tal om kort.. Jag lägger ut bilder från idag senare, hinner inte nu.
Kring 2 tog jag bussen hem och då var jag, lisa, amanda hos kero ett tag och spela spel.

Annars har jag bara pluggat och packat. Nu ska jag inte göra det här inlägget ännu längre och ännu jobbigare att läsa, än vad det redan är. + poäng till den som läser allt :)

DM imorn till söndag i Piteå. Hade / Malin.

friluftsdag!

Blå himmel + sol = perfekt väder för skidor. Sitter med ytterkläderna på och väntar på att amanda ska komma och hämta upp mig. Vi har friluftsdag idag, och vi ska åka 15km längdskidor. Hoppas resan blir minst lika rolig som dom två andra åren.

Ses senare!

läxor & träning.


Ska göra lite språk läxor nu, sen har jag träning, utomhus idag :)
Imorn har vi friluftsdag, längdskidor 15km, gött :)

buenos días!


Godmorgon!

Igenltigen borde jag just nu sitta på bussen påväg till skolan, men idag är det inte så. Får istället skjuts så då kunde jag passa på att skriva ett inlägg här, även om  det nu inte blev så intressant. Idag har jag iallafall skola till 15.30, efteråt så ska jag göra svenska, español och enlish läxor, och sen träning - kul dag :)

så härlig

                   
Så härlig känsla efter att ha kommit hem från en hård fysträning och man har helt slut på krafter i kroppen. Då vet man att man kommer sova gott! Någon som håller med?


apples are tasty


dålig uppdatering!

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera, det har gått en vecka sen sist. Jag halt helt enkelt inte haft någon tid över, och när jag tänker efter varför det är så, så räkna precis ut att jag har haft 12 träningar i veckan (och då har jag inte räknat med skolans idrotter osv).

Nu ska jag göra mitt bästa och försöka uppdatera oftare! :)


En snabb genomgång av min dag då
. Länsläger.  Vi klev upp strax innan 7 och kl7 sprang vi en joggingtur, som bla var i en lååång backe. Sen åt vi frukost och kl9 hade vi träning och sen en internmatch 20X2min. Kring 12 var det lunch och efter lunchen satt vi ute i det finfina vårvädret, det var galet varmt :) 13.45 hade vi laguppgifter, och då var det allmännbildnings 20 frågor. Sista frågan var "Är Teide en Vulkan?" Det var lite roligt, eftersom den vulkanen ligger ju på Teneriffa/Kanarieöarna där jag var i januari. Jaja, tillbaka till dagen, kl 14.00 hade vi uppvärmning av målvakter och sen hade vi internmatcher - 3 lag, 2 matcher var! Sen efter matcherna duscha vi, åt lite och hade sen avslutning. Var hemma kring 6, är hur trött som helst i kroppen!

Lilla VM Silver!

Igårkväll kom vi hem från malmberget med silvermedaljer. Tvåa i Lilla VM, starkt gjort! Vi var bottentippade och vann gruppspelet. Sen i finalen gjorde vi inte våran starkaste match och förlorade tillslut med några enstaka bollar efter en jämn match. Vi får ta revansch i DM om 3 veckor :)

Nu blir det tre handbollshelger irad, Läns - DM F94 - DM F93, kulkul :)

Stoppar in lite bilder senare, har inte haft något tid idag. Dagen började med skola, sen handbollsträning, sen fotbollsmöte och sen fotbollsträning, nu ska jag duscha, äta gröt och sova!

Hade bra.

Lilla VM!


Nu åker vi, kommer hem på söndag :)

Fotbollsskorna på!


Gokväll! Här sitter jag trött, hemma från två träningar irad, först handboll och sedan fotboll.
Idag var det första fotbollsträningen utomhus, på bodenarenan. Vi spelade till stöest del och träningen var jätterolig :) Lyckades bla göra ett nickmål :)

Bilden ovan visar Svenska Damfotbollstidningen från år 2005. Jag hittade den idag när jag städade. I den fanns det en lång artikel från Piteåsummergames 2005, där vi var med. Vi kom 3a det året och våra resultat fanns med i tidningen, rätt så häftigt :) Andra år vi har varit med har vi kommit 3a respektiva 2a. 

Imorn åker vi till Malmberget och spelar Lilla VM (handboll), kul ska det bli - är rikigt taggad!
Nu ska jag äta kin gröt och sedan sova.
Hade bäst!

pagla


Igår for vi och bowla, kul det, sen sov jag hos Elin till idag, sen så vid 12 började vi gå mot pagla med all packning, det tog en timme. Duktigt av oss :) Väl framme så åkte vi lite madrass. Var hemma kring 5. Sen så åkte jag på fotbollsträningen och sen direkt till handbollen.  Man sover gott efter en sånhär dag.

summer


100 dagar kvar till sommarlovet!
100 days left to the summer holiday!
100 días hasta las vacaciones de verano!        (spanska)
100 jours avant les vacances d'été!                        (franska)
100 dias esquerda até as férias de verão!       (portugisiska)

3 resor - oändligt många minnen

Resor med minnen som alltid kommer sitta kvar. 
Är bara att hoppas på en sådan här resa snart igen.

Gothia cup 2008. 10-20 Juli. Bästa dagarna i mitt liv.

Kanarieöarna/Teneriffa.
Januari 2009.

Paris/Rouen - Frankrike. Februari 2009.

Photos from France - Del 1.


Omaha beach - Amerika.


elin och annika - Caen


katdralen


rouen


Från flyget mellan Luleå - Stockholm.

Magnus och Kasper.

slalom, tummen upp.




Igår blev en lång slalomdag med Fanny, vädret var perfekt - blå himmel och varmt.
Hade jättekul :)
Sen på kvällen for jag till pagla med Elin och Kero och madrass, kul det också :)
Om ett tag så åker jag till Elin med annika, vi ska sova där.

FRANKRIKE 09


Är hemma från frankrike nu, det har varit underbart roligt där. Har sett och uppelvt jätte många saker. Eiffeltornet, disneyland, och alla andra saker i Paris har varit jättspännande att se.

Första veckan hos familjerna gick bra, först var man jättenervös, men även fast de inte var så jätte bra på engelska så gick det. Kan berätta och skriva ett större inlägg om frankrikeresan senare.

Tänkte bara skriva att jag är hemma, från en jättebra resa med klassen.

Mer bilder kommer senare.



bästa klassen som finns.

RSS 2.0