Fredag.


Idag är det då fredag, min första och sista dag i skolan för den här veckan, kort skolvecka. Nu är jag på bättringsvägen, och bra är de! Det var en kort skoldag idag. Först Matte, sen på svenskan såg vi film, sen NO, lunch, fotboll på fyshälsan och till sist engelska. Efter skolan spelade vi cirkus, jag och Lisa vann - klart, eftersom vårat tecken är diskret :)  

Det här inlägget blir inte längre och roligare än så här, hoppas ni får en bra helg. / ML.

Länsläger.

Ihelg är det länsträff fredag-lördag-söndag, men jag är fortfarande inte helt frisk så jag kan inte vara med. Har varit hemma från skolan sen förra onsdagen, så totalt har jag varit hemma i 9 dagar nu. Är verkligen trött på att vara sjuk, vill så gärna kunna börja träna igen. Jag förstår mig inte på människor som aldrig tränar, jag själv känner att jag behöver träna konstant för att det är kul och då mår jag bra.

Nu ska jag försöka bli helt frisk till på söndag, så jag kan träna fotboll då :)


Två anledningar till att äta kiwi


Två anledningar till att äta kiwi.
1. Det är GOTT.
2. Det är nyttigt.

Bloggdesign.

Nyss ändrat bloggdesignen igen, nu får den gå i lila.

Nu ska jag börja rensa ut en bokhylla, och efter det så ska jag läsa om Islam och Genetik. Kommer nog också se några avsnitt av OTH, fick både första och andra boxen igår :D Ni får hade så bra! / ML.

bilder!


Lite bilder från förra våren, kan det inte bli vår snart?

En serie.


Kommer inte på vad jag ska skriva om, så istället så får ni ta del av min serie som jag gjorde för cirka 2 år sen.
Läs, titta och njuut! / ML.

Bloggdesign.


Sitter och småjusterar och fixar lite nytt med bloggdesignen. Vet inte rikigt hur jag vill ha det. det nuvarande utseendet kommer inte vara så speciellt varande, utan det får duga tills jag kommer på hur jag vill ha det.

Vill också passa på att säga grattis till Julia.Å som fyller år idag, Grattis! :)

Teneriffa 09.


Hej igen - kalla Sverige!

Förlåt för en dålig uppdatering, har inte uppdaterat sen jag åkte bort. Blev ingen bloggning från Teneriffa heller, hade ingen tid till det. Har inte heller haft tid att skriva tidigare när jag kommit hem, men så ni vet så är jag iallafall hemma nu.

Jag har haft det jättebra när jag varit borta, ända sen första dagen. Mellanlandning i Spaniens huvudstad Madrid, och sen när vi kom fram så fick jag en chock av värmen när vi steg ut från flyplatsen.

Har badat, solat, spelat fotboll, shoppat, ätit gó mat, och bara haft det bra.
Har även hunnit fylla år under tiden jag varit borta. En av dagarna hyrde vi en bil och åkte upp ovanför molnen till Spaniens högsta berg och världens 3e största vulkan. Det var jättehäftigt.

På dit-vägen så kunde man se Paris från flyget, det var jättestort. Tänk att nu är det bara tre veckor kvar till vi åker dit! :) 

Ännu mer bilder kommer senare / ML.










Hejdå SVERIGE!

Nu åker jag, ha det så bra här hemma och sköt om er! Vi ses! :) / ML.










Kanarieöarna / Teneriffa imorgon.

Imorn mitt på dagen åker jag, så om ett dygn sitter jag på planet till teneriffa och är nästan framme. Ska bli så skönt att komma bort från kylan och komma till solen&värmen.  Har i stort sett packat ner allt i resväskan nu, förutom fotbollen, den tar jag under armen, haha :)

Tidigare idag så lämna vi Chippen på ett katt/hund hem, så just nu känns det rätt så tomt hemma, utan honom som följer mig vart jag än går.

Bloggar imorgon innan jag åker, kommer kanske blogga från Teneriffa också, men det är inte säkert.

Hare bäst! / ML.

Chippen igårkväll.

BAIK Futsal Festival.


Jag nr10, cissi och lovan med vit/röda tröjor.

I förrgår så var jag på arcus och såg på matchen mot Länslaget F93. Och som i förrgår, så var jag även på arcus igår också, för att spela BAIK Futsal Festival med stadslaget. 

Första matchen så mötte vi BAIK, vi spelade bra och andra halvleken slutade 2-2. Vi förlorade matchen med 6-2

Andra matchen mötte vi Junosuando IK, dom började med att göra ett mål, men sen tog vi över och vann matchen med 3-2.

Tredje matchen mötte vi Storfors AIK, vinst skulle ta oss till final, och vi vann. Resultatet blev 4-3 till oss, men igentligen skulle det ha bliviti 4-2, eftersom ett av deras "mål" tog i utsidan av ribban och ut, men domaren tog sitt eget beslut..
Något som var rätt så roligt med matchen var när vi ledde med 1-0 så, så sa jag och lovan till varandra innan vi skulle ut på planen att vi skulle göra 2mål, och så gjorde vi varsitt mål inomloppet av någon enstaka minut.

Finalen spelades mot BAIK, och vi ville verkligen ta revansch efter första matchen mot dom, som vi förlorade med 6-2 (4-0 i första). I början av finalen så gjorde vi inget, utan lät dom göra tre snabba mål, och låg då i underläge med 3-0. Men sen så tog vi igen så i halvleksvila så stod det 3-2 till BAIK. I andra halvleken reducerade vi till 3-3. Men sen hände det något och dom vann tillslut med 6-3.

2a i BAIK Futsal cup, och det är bra, speciellt med tanke på att vi inte har spelat så mycket med varandra.

Final.

Lyckades göra 3 mål under dagen.


BAIK Futsal Festival.

Nu är klockan 8 på morgonen, ska och spela BAIK Futsal Festival på arcus, var där igår också. Har fyra matcher. Bloggar när jag kommer hem :-) Hare! / ML.

Årets första dag.


Nytt år och nya möjligheter. 365 dagar att fylla med skratt och minnen.

I
dag är det den 1a Januari 2009, Vad har ni gjort idag? Jag själv vakna kring 12, och då gick jag direkt ut och jogga en runda och sen körde jag ett styrkepogram. Sen hade pappa gjort pannkakor, gott :) Har också hunnit med att ta ett bad, och det var verkligen hur skönt som helst.

~ Skriver om året 2008 senare :)

Och om ni vill se bilder från nyårsafton, så får har jag lagt in det i inlägget nedanför.
Hoppas ni får ett underbart år! Det ska iallfall jag ha! :-) / ML.

HAPPY NEW YEAR!

Här får ni se lite bilder från igår - nyårsafton!
- Jag har också tänkt skriva en liten sammanfattning av 2008, den får ni se senare.








RSS 2.0