1a och 3a bäst i Norrland!

Vilken helg! Norrlandsmästerskapen slutade som 3a med F94 och guld med A-flick! Vi vände finalen från 0-4 till 20-19, bäst i norrland! Det går inte att beskriva känslan från igår från de två matcherna. Även A-pojk och P94 tog brons, så alla fyra lag återvände med medalj, bra jobbat! Har haft en jätterolig helg, dethär kommer man leva länge på :)

Vi lämnade härnösand halv 9 igårkväll med bussen och var inte hemma förrän kring halv 5 i morse så var ledig från skolan idag.

bilder från fjällen!




en liten del av skidbacken, vädret var toppen!

jag i backen

fjällen

i skidbacken

3-timmars ridtur i fjällen på islandshästar. Ovanligt att sittta på hästryggen men kul var det!

Vi har inte suttit still en ända sekund under resan, vi har har hela tiden bytt från att åka längdskidor, pingis, badat, slalom, ridit. När man ser omgivningen i fjällen är det svårt att tänka sig att man fortfarande är i Sverige.

fjällen!

Åker till fjällen idag (nu) med fanny, kommer hem på söndag, kommer bli så roligt :)
Ha ett bra lov! Hejdå :)


14 april, tuesday


dålig uppdatering av mig, har haft en stressad dag. Imorn bär det av mot fjällen :-)

13 april, monday


Åkte till skogsåskolan igårkväll, sov över där med några kompisar. Vi spela fotboll, pingis, såg film (en skräckfilm & she's the man), spela spel och lite allt möjligt, Kul! Vilket väder det har varit idag alltså, kanonväder! När vi vakna städa vi ur skolan och sen gick vi ut och satte oss i solen. Ända sen jag kom hem från skogså har jag suttit ute och solat (och fotat). Nu ska jag börja packa lite, fjällen på onsdag :-)


easter day, stugan.







12 april, sunday

Buenas tardes! vilket bra väder det ahr varit idag, det trodde man inte när man vakna. Har varit i stugan idag, har fotat, solat och åkt i backen. Vädret var toppen! (andra gången jag säger det). Idag har jag även fixat Photoshop CS4, har velat ha det hur länge som helst! Nu gäller det bara att lära sig hur man hanterar pogrammet, när jag ahr lärt mig det så har jag tänkt på att göra en ny header.
Adios, nos vemos!

färgspraka


Sitter och försöker klura på ett brev som jag ska skicka till andra sidan av världen.
Efter det så ska jag fixa en sak som jag velat ha i jättemånga år, det får ni veta sen!

6,740,457,706

Just nu är det 6,740,457,706 människor på jorden, 6,740,457,706 liv. En siffra som ändras varenda sekund, för att människor föds och dör. Alla dessa människor har en egen historia, ett eget liv. Du är en av dom, jag är en av dom. Slösa inte bort din tid, dina dagar, utan ta vara på varenda dag av ditt liv.

Lev som om varje dag är den sista i ditt liv - en dag får du rätt.

Good friday, easter


påsklov

idag var det skola till ca 13.15, sen så gick jag och elin till lägenhetn och gjorde våran specialmat - makaroner :) Kring 15.40 började vi gå till fotbollsträningen på arenan. Vilket väder! Det snöade, blåste, fotbollskorna var fyllda med vatten och det var kallt. inget bra väder att träna i, typiskt aprilväder. Längtar efter riktigt varma vårdagar då solen värmer. Iallafall så har vi påsklov nu och i slutet av lovet så åker jag och Fanny på äventyr, det ska bli superkul!

imágenes de Kåbdalis

Tisdag - friluftsdag med skolan; slalom i kåbdalis :-)

På toppen i kåbdalis

Fanny bland träden i backen

Annika fotar magnus som precis har rammlat

Lisa i backen

Elin i backen

MF i skidbacken

9th april, thursday


Buenas días!
Sista dagen i skolan idag, slutar 13.50. Sen har vi pååååsklov, så skönt!

it's time


nu är det på tiden att det blir varmt och börjar smälta..


8th april, wednesday


träääning nu.

kåbdalis.

Har tillbringat dagen i kåbdalis eftersom vi har haft friluftsdag. Bra väder, skidor, vänner och inga lektioner! Haft en jätterolig dag, precis som alla andra gånger vi åkt till kåbban med skolan :-) Lill-kameran har fått följa med under hela dagen så imorn kommer det bilder från dagen.

Manchester United spelar nu mot Porto :)

2 och ½


Chippen, 2½ år idag.

6th april, monday

Buenas noches! Ska alldeles precis gå och sova, det har varit en tuff dag. Först skola (bla spanska prov), sen handbollsträning vid fyra-tiden, och sen hem i 30min och sen fotbollsträning mellan 19.00-21.00. Jobbig men ändå rolig dag.
 
Imorn är det friluftsdag = KÅBDALIS! Det ska bli superduperkul! :)


fotbollsäsongen i full gång.


anna, jag och Elin.

Matchen igår mot Luleå DFF slutade 2-2. 2-0 till oss i första halvlek, och 2-0 till dom i andra.  (Blev 2-3 på straffar, totalt 4-5) Fick göra mitt första mål för säsongen =)

Alla andra bilder är på andra datorn så lägger in dom senare :)

5th mars, sunday - match


match idag kl 12.

en tusenmilafärd börjar med ett steg


en tusenmilafärd börjar med ett steg

robinson


Sitter och ser på Robinson. Var alltid mitt favvopogram när jag var liten, och nu är det tillbaka i tv-rutan. Spännande och underhållande och Filippinerna är såå vackert.

4th april, saturday


Idag är det lördag och den första dagen på både mars&april månad (sen förra lovet) som jag har kunnat ta en sovmorgon. Har alltid annars varit skola på vardagar och sova-borta-handbollshelger. Dock så vaknade jag halv 8 och fick panik för att jag trodde det var skola, och att skolbussen skulle gå 8, haha :) Somnade om sen iaf. Hur som helst.. idag ska jag passa på att ta en lugn dag, imorn är det match.
Esperamos que tenga un buen día, nos vemos!


fotbollsmatch.

Var hemma efter halv 12 igår från matchen. Det blev oavgjort, 3-3, och det räckte för att vinna gruppen och gå vidare i DM. Efter ordinare matchtid blev det straffar, men det var bara för att få ut en målskillnad, och då satte dom mest straffar, 5 mot 3.


match


Matchstart 20.30 mot Gammelstad, DM gruppsfinal. Uppdaterar efteråt :)

A splash of colour.








dubbelträning.

Kommit hem från träningarna nu, är slut i hela kroppen. Imorn är det skola till 13.20 och sen på kvällen DM match i arcus. På söndag är det återigen fotbolls match på arenan mot Luleå DFF :) I LOVE FOOTBALL!

Buenas noches!


laxpytt


Laxpytt med ägg

Skola idag, slutade innan halv 4. Vi hade klädsim på idrotten, känns som om man ska drunkna. Slutade halv 4, tog bussen hem och gjorde provade på en ny matträtt; Laxpytt, det var heelt okej faktiskt. Nu ska jag göra lite läxor och sen blir det dubbelträning, handboll och fotboll. Nos vemos!

Thursday, 2nd April.


skola nu.

20.00 och ljust ute?

Klockan är nu cirka 8 på kvällen och det är fortfarande ljust ute, känns konstigt med tanke på att man är van att det ska vara mörkt ute vid den här tiden på dygnet. Man blir lurad av ljuset att klockan ska vara kring 6, men icke sa nicke. För varje dag som går blir det ljusare, vi går mot ljusare tider :)
Anyway... Ska på träning nu, kommer hem senare ikväll.


one year ago


slutet av mars 2008. Våren är underbar.

april april..

Har ni lyckats lura någon idag?

1a april idag, och rikigt bra väder. Har varit kring 5-6 grader, blå himmel och sol, kan det bli bättre vårväder?
Till början av nästa vecka skulle det tyglingen vara 9 grader (?) Om det nu är sant, så är det ju bra! :)
Idag har jag haft kemiprov "det sista vi gjort i kemi", annars har dagen varit ganska så normal, eller förutom att vi inte hde någon SO som sista lektion, och fick iställer sluta :)

Till helgen hade jag tänkt ha en lugn helg, eftersom att mars månad har bestått av 4/4 handbollshelger. Men tydligen så blir det ingen lugn helg, fick nyss veta att jag ska spela flera fotbollsmatcher ihelgen, ser dock inget negativt med det :))

black & white.


A painting;  Chippen and I.

RSS 2.0