helg

änltigen helg, första skolveckan har verkligen gått superfort och det är så skönt med helg nu.
Idag så hade vi en rätt så lugn skoldag med lite fotboll. Efter skolan så skulle jag och Fanny ta bussen hem till mig, men det var 40 min kvar innan bussen skulle komma så vi gick hem till henne för att vänta.  Sen när vi stod och vänta på bussen på tågstation, så körde den bara förbi oss! :( Så vi fick gå en långpromenad hem till mig, vi tog en genväg (senväg) genom någon skog, härligt med frisk luft.

Nu ska jag snart äta, sen åker jag till Fannys stuga och sover där. På söndag är det match mot piteå, längtar! Har varit små sjuk i snart tre veckor nu, men det börjar gå över nu, har bara lite ont i halsen.  Hade / ML  

blogga

välkommen till nya bloggen!, Har nyss skapat den här bloggen och jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om, men jag tror det är så för alla i början som precis har skapat en blogg. Här kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv samt så kommer jag publicera foton som jag fotograferar.

Om dagen då, har varit i skolan hela dagen. Skoldagen började med NO och slutade med SO, det blev en lååångdag till halvfyra men den har varit ganska så kul ändå. Iallafall på fyshälsan, då vi spelade fotboll med klassen. TJEJERNA VANN, tror jag =)

Nu ska jag inte skriva nå mer nu. Hade / ML
       

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0