torsdag 30 oktober.



Tjosan!
Sitter är och skriver, är jätte trött fast ändå på glatt humör. Man kan dock inte säga att jag var glad tidigare idag, för när jag skulle ta bussen till stan, för att klippa mig, så kom det ju såklart ingen buss! Varför? De är väll ändå inte lunchpaus för bussarna kl10 på morgonen?  Jag förstår inte. Det händer alltid mig, antingen kommer det ingen buss eller så kör den bara förbi mig. Tillslut så löste det sig iallafall, fick åka taxi till stan. Efter att ha klippt mig så gick jag hem från stan, kallt men skönt!. Resterande tid av dagen kommer jag träna handboll och plugga.

Gårdagen blev lyckad! Jag och amanda var ju i Luleå och shoppade, jag köpte bla en vit t-shirt med tryck, ett par pyjamasbyxor + en tröja som tillhörde, och en svart t-shirt. Vi åt buffe på Ban thai, och det var hur gott som helst! Sen skulle vi åka hem med pappa, så vi var hemma 19.25 och då var det brådis eftersom fotbollsträningen började halv. Har nog aldrig varit så snabb på att byta om till fotbollskläder och sedan åka till träningen i stan. Det var flera minusgrader och planen var vit av frost men vi körde på ändå och tränade teknik, passningar och i slutet spelade vi, gjorde 2 mål (:
 
Hade bra / ML


Yesterday & Today.

Blir snart upphämtad av amanda, och lite senare åker vi till grannstaden för shopping (: Sen efter det är det fotbollsträning, gött :))

Bilderna nedanför är från igår när jag var med F,  vi har haft grymmt kul! =)



joggingtur.


Min lunch, havregrynsgröt med lingonsylt + 1mandarin och så mjölk förståss! :)

Halojjsan :) Klev upp vid halv 10 idag, och sen runt 10 så tog jag en spring/joggingtur och efter det körde jag lite styrke. Sen så blev det duschen och nu har jag precis ätit lunch. Snart ska va med Fanny, vi ska bla spela fotboll (: Sen har jag träning, och efter det så kommer hon till mig.

Det blev ett kort och sammanfattat inlägg om min dag =) Nu ska jag gå och packa lite träningssaker  / ML


lev din dag som om den vore din sista.


Börjar inlägget med att skriva att bästvännen har namndag idag, Grattis! :)<3
Today har jag sovit ganska länge, och det behövdes. Har inte kunnat sova tillräckligt någon dag denhär vecka, förutom nu på helgen då :) Har suttit fastlimmad vid kemiboken från dess jag har kommit hem från skolan till läggdags på kvällen, och det har nog lönat sig för det gick jättebra på kemiprovet i fredags :) Skönt att göra bort det provet innan lovet.

Har varit ett tag på stan idag, hittade lite saker till ny rummet (bilder finns nedanför), längtar tills det är helt färdigt. Nu ska jag äta lite pancakes och sen åka till arenan och träna fotboll, I love it! / ML


svart/silverfärgat fat - åhlens

Vit vas - åhlens.
Bild1: Med blixt - Bild2: Utan blixt.

Svart liten sittpudd - åhlens.


R.I.P - Two years ago.


R.I.P Tess.    9 maj 2001 - 27 oktober 2006.


För två år sedan var det precis som idag, fredag - då höstlovet startar. För två år sedan Fredag den 27/10-06 var det snöstorm ute. När jag vaknade den dagen hade jag ingen aning om att det skulle bli den hemskaste dagen i mitt liv. jag kommer ihåg hur glatt humör jag på i skolan, för det är jag alltid dagen innan lov. När skolan slutade så fick jag skjuts hem av Amandas pappa, eftersom att det var för stor snöstorm för att gå hem. När jag låst upp dörren till huset så kom det ingen katt springande mott ytterdörren som alltid annars. När jag väl kommit in så låg Tess bara i hallen och mjauade försiktigt på mig. Man såg verkligen på henne hur ont hon hade, och jag visste inte vad jag skulle göra, jag bara grät och grät. Efter några samtal så kom min granne hem för att se hur det var med Tess, men det fanns inget vi kunde göra. När pappa kom hem så for vi direkt till djursjukhuset. Efter kanske en timme på djursjukhuset, så fick vi fara hem - utan Tess. Hon skulle vara kvar på djursjukhuset eftersom personalen inte visste vad som var fel på henne, och de skulle ringa om det blev sämre. När vi hade varit hemma i kanske två timmar så ringde telefon, och när det ringde så var det som om jag visste vad som var på väg att hända. I den sekunden så gav mina ben vika och jag föll ihop på golvet, det gick inte att ställa sig upp. Det var djursjukhuset som ringde, och sa att Tess bara blev sämre och sämre, och att det inte fanns något att göra. De sa att hon hade ett virus som vissa katter föds med och som är obotligt. Att det ända sättet som fann var att avliva henne, för att hon led. Att höra de orden, det är det hemskaste orden jag någonsin hört. Att en dag kan förändras så snabbt, från en bra dag till den hemskaste i ens liv, på bara en sekund.


 Den dagen fick mig att känna att allt kan hända, att ett liv kan vara över på en sekund. Även om man inte tror att det kan hända, så gör det de ändå. Att man inte hinner ta ett ordenligt farväl av någon, att säga att man älskar den. En sekund är det försent, för då har det redan hänt.


Detta inlägg är till minne av min älskade Tess, saknar dig så mycket. Du kommer alltid finnas inom mig.


Bilder från Stockholm!

Lägger in lite bilder från Stockholm så ni får något att kika på! :) / ML
- Finns en kort beskrivning under varje bild. 

En mysig gata i Stockholmcentrum.

Stockholmstrafik.

Gallerian i Stockholm, stort!

Stockholm Centrum

Plattan

Trafik i centrum.


Gammal och läskig skola som vi bodde på.


En sightseeing buss.

En gata i Stockholm.

Stockholmsresan 16/10-20/10.


Igår (måndag) kom jag hem från Stockholm, men skrev inget igår för jag var så trött efter tågresan. Kanske fick mig 2-4 timmars sömn på tåget, konstigt, för i vanliga fall så brukar jag sova bra på tåg. Det har varit superkul i Stockholm. Tänkte berätta lite kort om alla dagar. BILDER KOMMER!

Torsdag: Tåget från boden gick ca 22.10, blev mycket prat och skratt. Vi somnade kanske runt 12.

Fredag: Vakna kring 9 på tåget, sen så råkade jag ut för en olycka på tåget, jag brände mig på ett element, och aj så ont det gjorde och det har det gjort hela helgen. Blev ett brännsår vid knät, men det håller på att börja läka nu, Tur det! Fattar inte hur man kan ha så varma elemnt på tåg så att det kan gå igenom ett par mjukisbyxor och fräta sönder huden, läskigt! :/ Kring 12 var vi allafall framme, så då lämna vi våra resväskor m.m på skolan, åt lunch och sedan så blev det shopping i Stockholm centrum till kl18. Efter det åt vi god middag på stan. Senare på kvällen fick vi besök på skolan av Martinas gamla lag Bolton IK, som vi sedan skulle möta på söndagen. Sen blev det kingspel+lite basket innan vi slutligen skulle sova. På kvällen var den en narkotikapåverkad kvinna som härjade och skrek utanför där vi bodde, det var läskigt, tror vissa fick lite mardrömmar :b

Lördag: Vakna kring 9, käka frulle, och sen så åkte vi tunnelbana till centrum och shoppa. Vi fick evakueras från första tunnelbana tåget vi skulle åka med, pga av det hade gått sönder så vi fick ta nästa, tur att de går med korta mellanrum :).  Efter vi shoppat lite så for vi tillbaka till skolan och åt lunch. Efter det åkte vi tunnelbana till andra delen av Stockholm för att spela mot  IF Guif. Rädda en straff den matchen :) Vi vann spela lika 12-12, och det var bra gjort eftersom att vi var det ända laget som tog poäng mot dem! (De vann gruppen) + att dem är en jättebra/känd handbollsklubb i Sverige! :)

Söndag: Vi vakna kring 6 och ät frukost. Klockan 7 så gick vi till tunnelbanan, och åkte till lidingö, där alla matcher spelades. Innan dagens första match där vi skulle möta Lidingö SK så tog vi lagfoto, sen var det matchstart kl9. Jag fick stå hela matchen och det gick bra :) Vi vann med 12-11 mot dem! (Stockholm). Andra matchen mötte vi Bolton IK. Vi spelade inte lika bra den matchen som de tidigare matcherna, men de sista minuterna kämpade vi på coh tog igen några bollar. Tillslut förlorade med 18-10. Stod nästan hela den matchen också. Efter det blev det att duscha och sedan ta tunnelbanan till skolan, packa ihop alla saker, äta middag och sen åka till T-centralen :) ca 18.20-.18.25 gick tåget hem. Sov i samma kupé som Viccan, Anna, Emma, Melle och Jenny, kul hade vi =) Jag, Viccan, Anna och Emma skulle försöka vara upp hela natten, men det klara vi inte och gav upp ganska snabbt :)

Kommer sen lite referat från matcherna.

Det var en snabb genomgång av helgen. Har haft superkul med tjejerna :) Tack för att jag fick följa! =)
Idag hade vi sovmorgon i skolan, sen idrott (basket), bild, lunch, matte, klassråd och sedan Step in (Yoga). Yoga är ganska svårt säger jag bara :b / ML ♥

STOCKHOLM - om en timme.


Om 45 min åker jag till tågstationen, för om drygt en timme går tåget mot Stockholm. Ska spela SM med F94 laget, kul ska det bli :) Kommer inte hem förrän på måndag. Vi ska möta IF Guif, Lidingö SK, IK Bolton - alla lagen är från stockholmstrakten.

Skriver om helgen på måndag. Hade bäst! :) / ML ♥

veckans planer

Hemma från handbollen. Ska gå och plugga till SO provet och Spanskan, men först så tänkte jag att nu skulle få ta del av en  vecka i mitt liv :) Hade, nu väntar plugget / ML ♥


måndag 13 oktober.

vanlig skoldag idag,  tog sedan bussen direkt hem. Brukar oftast vara ganska så tomt i huset, men nu är de en massa killar härä. De håller på att såga ut alla fönset, så de var ju lite korsdrag och kallt när man kom hem. Men nu sitter jag iaf instängd med kirremirren. About the windows, vi håller på att byta ut alla fönstren i huset, istället för trä fönster så har vi/håller halvvägs på att få vita. De är väldigt stor skillnad på de fönstren som dem har hunnit gjort klart, för det är mycket ljusare i huset. Känns knappt som man är hemma :)

Om drygt en halvtimme så går bussen till träningen, hoppar av vid tågstationen och sen får jag gå sista biten till hildurs. Efter träningen måste jag träna till SO provet & spanska. Sen blir det nog att packa litegrann, lämna boden på torsdag! kul ska de bli :)
Aja nu måste jag gå och byta om, Have a good day / ML ♥


oktober.

Ny månad igen, veckorna går verkligen jättefort. Först är det söndag och sen är det redan torsdag igen, dagarna bara försvinner.
Skrev senast i söndags, men har inte haft en ända ledig minut, har haft fotboll, handboll, plugg och ja vet allt! Vi ha prov varje vecka + läxor, så man hinner inte vila från plugg en ända dag. Det är jobbigt, för när man precis har klarat en utmaning, så ligger nästa utmaning runt hörnet.

IMORN (fredag), så är det dags! :) För något som vi har väntat på i ett halvår!
Det börjar på Björn och slutar på Gustavsson. Men ska inte avslöja nå mer om det, utan kan berätta mer om det efter helgen! =)
LÖRDAG-SÖNDAG, SM-steg 1 i handboll. Vi möter Strömnäs + 3 lag från södra Sverige. Längtar! :)

Det blir inge vile för mig i helgen, men kommer in och skriver när jag hinner, lovar det :)
 Har fått ett ny målvaktströja idag också, haft svart tidigare, men nu är det blått som gäller =) / ML


RSS 2.0